نسیم تندرستی
پروردگارا! پاک خوردن و پاک زیستن را به ما بیاموز! 
آب زرشک داراي ويتامين C فراوان و املاح است.طبيعت زرشک تا حدي سرد و خشک است.گياه زرشک داراي آلکالوئيدي است به نام بربرين که تلخ مزه است.

اين ماده درريشه ي گياه زرشک نيز وجود دارد.درجوانه ها و ريشه هاي زرشک نوعي قند و مواد زرين،موسيلاژو مواد پکتيک و در پوست ريشه گياه آلکالوئيدي بنام اوکسياکانتين ويربامين و پالماتين و درميوه آن مواد قندي،اسيد ماليک،مواد پکتيک و صمغ وجود دارد.آب ميوه زرشک ضد اسهال،صفرا،ضدتبهاي عفوني،تبهاي صفراوي،ضدنقرس،رماتيسم و تيفويئد است.

آب زرشک خون را تصفيه و ضدعفوني مي کند.عمل دستگاه گوارش را منظم نموده،قلنج کليه و کبد را از بين مي برد و مانع ورم طحال و بيماري بواسير مي شود و خونريزيهاي قاعدگي را منظم مي نمايد.خوردن آب زرشک حالت تهوع،استفراغ،صفرا،کبد،سوء هاضمه و سنگ کليه را از ميان مي برد.

آب زرشک درمخلوط با مقدارمساوي آب سيب و کمي آب ليمو و شکر براي بهبودي جهت مسموميت توسط نيش مارو افعي مؤثر است وجهت نارسائيهاي قلبي و تپش قلب و بي اشتهايي مفيد است.غرغره کردن آب زرشک آنزين و گلو درد و آسم را برطرف مي سازد و دهان را ضدعفوني و زخمهاي گلويي را مرتفع مي سازد.

افراد سرد مزاج بهتر است آب زرشک را کم مصرف کنند.براي تهيه آب زرشک،زرشک خشک را به مدت 24 ساعت در آب بخيساند و سپس با همان آب در مخلوط کن بريزيد و بهم بزنيد.


موضوعات مرتبط: انواع شربتهای طبیعی و نشاط آور
[ دوشنبه شانزدهم مرداد 1391 ] [ 17:29 ] [ حسین قاسمی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

یامن اسمه دوا, و ذکره شفا,
باید کاری کنیم که غذای ما دوای ما و دوای ما غذای ما باشد!

آنچه ما می خوریم شخصیت معنوی ما را شکل می دهد. دهان انسان ورودی جسم اوست. اگر غذای طیب و طاهر بخورد وجود او پاک و متعالی می شود و اگر غذای خبیث و آلوده بخورد به زشتیها گرایش پیدا خواهد کرد. عمل پاک, میوه ی درست غذا خوردن است. انسان اشرف خلایق است و باید غذایش هم اشرف اطعمه و اشربه باشد. کسی را که هنگام غذا خوردن به غذایش نمی اندیشد و در چیزی که می آشامد و می خورد تفکر نمی کند نمی توان اشرف مخلوقات نامید.
موضوعات وب
امکانات وب
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت